הנה רעיון טעים וגם כשר*, לוקחים אספרגוס, עוטפים בפרוֹשוּטוֹ, ושמים בתנור על 200°C למשך רבע שעה. ללקק את האצבעות (והצלחת). אם רוצים, אפשר קצת לאדות את האספרגוס לפני, כדי שיצא פחות יבש, אבל לדעתי זה דווקא טעים יותר שהוא קצת קריספי.ניסינוּ בבית (פעמיים), והיה טעים מאד. התמונה היא מהפעם השנייה, רגע לפני שנעלם.

asparagusprosciutto.jpg

היה מוצלח בהרבה מדברים משונים אחרים שניסינו בעבר.

* "כשר" קרי "טעים". זה ברוּר, לא?

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: