מתכון של ביטמן

עוד מתכון של מארק ביטמן, שזבמן האחרון הפך להיות הצחי בוקששתר החדש שלנו. אם מישהו יודע על דרך לראות את טעמים בניכר, נשמח לשמוע.

כוס קמח מלא

מוסיפים כוס וחצי מים

מערבבים

מוסיפים תבלינים לפי הטעם

מבקשים מאמא לקצוץ קצת בצל ירוק

מוסיפים את הבצל, ומערבבים עוד

ושמים בתנור לחצי שעה

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: