פִּיצה

Pizzaביום שני אחר הצהריים הכנו פיצה. עברנו בטריידר ג'ו, קנינו בצק לפיצה (שמסתבר שהוא מאד פּוֹפּוּלרי) ,זיתים, פתריות, נקניק, פלפל, מוצרלה, ורוטב פיצה (לא בתמוּנה). אבו-ראיס חתך מראש את התוספות לקוביות קטנות, והפירסט ליידי עזרה לראיס לפזר קמח וללוּש את הבצק. משם הראיס כבר לקח את זה לידיים שלו,פיזר רוטב, גבינה,תוספות, ועוד קצת גבינה, ושם (עם קצת עזרה) את הפיצה בתנוּר לכמה דקות. אכלנו יחד עם kefir תורכי שקנינו ב-safeway. היה מאד כיף, ומאד טעים. הנה התמונות.

אתמול (יום חמישי) אחר הצהריים, שמנו לב שנותרנו עם כיכר לחם יבשה שאין מה לעשות איתה, ושעה ריקה שאין במה למלא אותה. החלטנו לעשות אחד ועוד אחד, ולנצל את הלחם היבש ואת השעה הריקה ליצירת פוּדינג לחם, או בעברית Bread Pudding. פרסנו את הלחם לפרוסות, קרענו ביחד ושמנו בקערה. הראיס ערבב את החלב על הכיריים עד שהחמאה נמסה לגמרי, ואחר כך ערבב את הסוכר, ביצים, קינמון, ווניל והחמוּציות עם המיקסר הידני על מהירות נמוּכה, ושמנו בתנור לשלושת-רבעי שעה. ללקק את העצבאות! מצטערים, אין תמונות, האצבעות שלנו היו שמנוניות מדי מהפודינג.

kefir.jpg

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: